Pasqual Maragall: "No pot ser que l'última paraula no la tingui el poble"


EL PRAT DE LLOBREGAT (BARCELONA), 15 Abr. (EUROPAPRESS) -

L'expresident Pasqual Maragall va defensar aquest dijous que si el TC retalla el Estatut o ho modifica es repeteixi el referèndum de 2006 sobre el text. "No pot ser que l'última paraula no la tingui poble", va dir l'expresident de la Generalitat en declaracions als mitjans en l'Aeroport del Prat on va viatjar a Belgrad amb Spanair amb motiu d'estrena d'aquesta nova ruta, Maragall va dir que el Tribunal Constitucional no hauria de "tocar ni una coma" del text, que va qualificar de "fill desconegut".

Maragall va recórrer a una cita de Hamlet, de William Shakespeare, per a descriure el que està passant amb el Estatut. "La insolència de l'oficial i la lentitud de la justícia", va afirmar. "Estem igual que en temps de Shakespeare", va recordar.

Aquest matí, el Ple del Tribunal Constitucional va prosseguir amb la deliberació sobre el recurs interposat pel pP contra el Estatut, després que conclogués ahir sense votació la primera jornada després de tot just quatre hores de debat, segons fonts de l'alt tribunal.

(Informació i imatge recollida de EUROPAPRESS.es)

0 comentarios:

Publicar un comentario

top